CheckMyShoes on Facebook

banner image
Follow Me on Pinterest

Nike Air Max 95 - Black/VMaize/Sport Red

Máris megvan 2011 első Nike Air Max 95-ös modellje Black/Varsity Maize/Sport Red színben, amelyet az Angol JD Sportsban már meg is lehet venni.

Here is a look at another spring 2011 release of he Nike Air Max 95. The kicks come in a mix of leather and mesh in a black base with just touches of varsity maize and sport red.

EU
Nike Air Max 95 - Black/VMaize/Sport Red Nike Air Max 95 - Black/VMaize/Sport Red Reviewed by xxx on December 27, 2010 Rating: 5

1 comment:

lilluu90@gmail.com said...

Kedves Blogger/Bloggerina!

A szakdolgozatom keretében kutatást készítek a magyar blogolók divat témában történő tevékenységéről. Bővebb információ, illetve maga a kérdőív itt érhető el:

http://ripet.hu/feedback.php?kid=3gjxafavqibjxqth

Érdemes már csak azért is kitölteni, mert tudomásom szerint nem sokan vizsgálták még konkrétan ezt a témát - valamint természetesen minden kitöltő nagy segítséget jelent a számomra! (Kérem, hogy az elkövetkezendő két hónapon belül, és csak akkor adja le a válaszait, ha legutolsó bejegyzése két hónapnál nem régebbi! Továbbá amennyiben ismer olyat, aki még érintett, akkor hálás lennék, ha továbbítaná ezt az információt neki!)

(A komment az elolvasást követően nyugodtan törölhető, csupán elérhetőség híján folyamodtam hozzá.)

Üdvözlettel,
egy hallgató

Powered by Blogger.